ZAKELIJK

Info - Sponsormogelijkheden - Sponsoren - Recruitement

SV KoKo wordt als vereniging gekenmerkt door gelijkwaardigheid en diversiteit. Doordat wij een minder traditionele vereniging zijn voelen onze leden zich meteen op hun gemak. Zij mogen meteen deelnemen in alle lagen van de vereniging, hierdoor zijn leden vaak eerder en langer gebonden aan de vereniging.

Als vereniging organiseren wij een breed scala aan activiteiten. Naast het feit dat wij van maandag tot en met vrijdag voor onze leden geopend zijn om te vergaderen, te borrelen of andere activiteiten te organiseren, worden er ook activiteiten van grotere omvang georganiseerd. Deze activiteiten variëren van sporttoernooien tot en met een Festival toegankelijk voor heel studerend Maastricht, van Open Feesten tot en met de Diesweek en eens in de vijf jaar een Lustrum.

Als bedrijf heeft u op deze manier de perfecte mogelijkheid om  meer bekendheid te vergaren onder onze leden, maar ook in studerend Maastricht, daar wij ons met activiteiten niet alleen op onze eigen leden richten, maar op heel studerend Maastricht. We hebben diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen, daarnaast kijken we ook graag naar een ‘mogelijkheid op maat’ voor uw bedrijf. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen kunt u het beste contact opnemen met het Bestuurslid Extern. Deze is verantwoordelijk voor alle externe contacten en sponsormogelijkheden. Mocht uw interesse gewekt zijn, mailt u dan naar extern@svkoko.nl.

Sponsormogelijkheden

Het onderstaande is een overzicht van de belangrijkste sponsormogelijkheden en evenementen binnen SV KoKo waaraan u uw naam kunt verbinden. Het is mogelijk om in overleg een combinatiepakket van sponsormogelijkheden samen te stellen voor een optimale exposure en tegen aantrekkelijke pakketprijzen. Uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe mogelijkheden en ideeën. Vraag voor meer informatie onze uitgebreide sponsorbrochure aan via extern@svkoko.nl

S.V. KoKo brengt ieder jaar verschillende drukwerken uit met de mogelijkheid tot adverteren. Dit zijn o.a. het verenigingsblad de “Theezeef” en de jaarlijkse Almanak. Met het adverteren in een of meerdere van onze drukwerken garandeert u zich van een grote naamsbekendheid onder de leden van SV KoKo en daarbuiten.

Op dit moment bevindt u zich op onze eigen website: www.svkoko.nl. Deze website bevat informatie over alle disputen, commissies en jaarclubs van SV KoKo. De website trekt dagelijks tussen de 700 en 1.000 bezoekers en genereert per maand 60.000 paginaweergaves. Maandelijks komen er 4500 à 5000 unieke bezoekers op de site. Dit is dus een zeer aantrekkelijke plaats om uw naamsbekendheid te vergroten.

KoKo organiseert verschillende sportevenementen voor haar leden en externen waaronder een skireis, deelname aan de Batavierenrace en andere sporttoernooien.

Aan het begin van ieder collegejaar is er een introductieweek voor aankomende studenten van Maastricht, de INKOM genaamd. Tijdens de INKOM nemen circa 10.000 studenten deel aan de verschillende activiteiten. Als grootste vereniging is SV KoKo actief betrokken bij de organisatie van alle grote activiteiten en is prominent aanwezig om zich te profileren onder de aankomende studenten. Er zijn vele mogelijkheden tot adverteren waardoor uw bedrijf kan rekenen op een grote naamsbekendheid onder studenten en aankomende studenten in Maastricht.

Sinds dit jaar heeft SV KoKo een eigen app. Ieder lid met een smartphone heeft deze app gedownload. Via de app communiceert het bestuur met leden door middel van berichten, kan je de volledige agenda van KoKo bekijken en kun je informatie over medeleden opzoeken zoals telefoonnummer, adres en van welke jaarclub, commissies of dispuut de betreffende persoon lid is. Ook is er een adverteerderspagina en is er de mogelijkheid om een sponsorbericht te plaatsen op de homepage. Via de app bent u als sponsor verzekerd van het bereiken van al onze leden op een veilige manier.

Onze sponsors

Recruitment

 

Oriëntatie door de student

Tijdens je studententijd ben je als student druk bezig met je studie, vrienden, feesten en borrels. Maar ben je ook bewust met je toekomst bezig? Het is verstandig om tijdens je studie rond te kijken tussen de bedrijven waar jij in de toekomst zou kunnen gaan werken. Deze bedrijven zijn namelijk op zoek naar jou. Ze willen niet alleen de studenten met de hoge cijfers, maar studenten die op meerdere fronten goed ontwikkeld zijn.

Een studentenvereniging biedt jou de mogelijkheden om je op sociaal en organisatorisch gebied te ontwikkelen. Daarnaast wil SV KoKo haar leden tijdens hun studie kennis laten maken met voor hun interessante bedrijven. Op deze manier kun jij rondkijken tussen al deze bedrijven en wellicht een stage of baan regelen. Zo werk je nu al aan je carrière.

Oriëntatie door een bedrijf

Het is al jaren bekend dat de meeste werknemers bij de grote bedrijven tijdens hun studententijd lid zijn geweest bij een studentenvereniging. Ze hebben namelijk een voorsprong. Ze hebben zich naast hun studie verder kunnen ontwikkelen. Op sociaal gebied hebben ze een hoop geleerd, zeker bij een diverse vereniging als SV KoKo. Daarnaast ontwikkelen onze leden veel organisatorische vaardigheden door zitting te nemen in besturen of commissies.

SV KoKo ziet het belang voor de student om met u, als bedrijf, al vroeg in aanraking te komen. Derdejaars bachelorstudenten en Masterstudenten zijn voor u natuurlijk zeer interessant. SV KoKo biedt u dan ook de mogelijkheid om met onze leden in contact te komen. Op dit moment ontwikkelen wij een duidelijk recruitment-programma, waardoor u uw bedrijf bekend kan maken bij onze leden en u zelf onze leden kan leren kennen. Denkt u hierbij aan een recruitment diner, de carrière-katernen in onze almanak of advertenties voor uw eigen recruitment activiteiten op onze website of drukwerken. Graag zitten wij met u om de tafel om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Mocht u hierover meer informatie willen, dan vragen wij u om contact op te nemen met het Bestuurslid Extern:

Tel. nr:    043 – 321 93 83
E-mail: recruitment@svkoko.nl