SCHRIJF JE IN!

Beste aankomende student,

Je staat aan het begin van de beste tijd van je leven, je studententijd! Wil jij er alles uithalen wat erin zit? Schrijf je dan in voor SV KoKo!

We vragen je om een kleine bijdrage van 15 euro. Deze bijdrage gebruiken we om jou een zo goed mogelijke start van je studententijd te geven. Wij organiseren fantastische feesten en borrels zodat je disputen, commissies en jouw lichting kunt leren kennen. Maak je studie helemaal je eigen en krijg de juiste studeermethodes van mentoren bij het studiementorendiner. Daarbij beginnen we met een coronaproof weekend zodat je een zekere start hebt en de mogelijkheid om vrienden voor het leven te maken. Kortom 15 euro voor een onbezorgd gouden begin van jouw studententijd bij de leukste vereniging van Nederland.

Na je inschrijving ontvang je een mailtje met meer informatie!

Inschrijfformulier | SV KoKo 2020

ManVrouw

Ik schrijf me in voor SV KoKoIk ga akkoord met het privacybeleid* van SV KoKoIk ga akkoord met de aanbetaling van € 15,00

*Bekijk hier het privacybeleid van SV KoKo.