SCHRIJF JE IN VOOR INTRO-KAMP!

Beste aankomende student,

Je staat aan het begin van de beste tijd van je leven, je studententijd! Wil jij er alles uit halen wat erin zit? Schrijf je dan in voor het introductiekamp van SV KoKo! Dé plek om jouw studententijd met een knaller te beginnen! Je hebt tijdens de INKOM kennis kunnen maken met SV KoKo en je hebt de juiste keuze gemaakt: je gaat mee op intro! Nu is het tijd om de vereniging nog beter te leren kennen. Reis met ons af op introweekend voor drie dagen gezelligheid, bier en plezier. Je leert op introweekend snel veel mensen kennen van je eigen lichting, maar ook ouderejaars die je alles kunnen vertellen over de vereniging en studeren in Maastricht!

Na je inschrijving ontvang je een mailtje met meer informatie!

Inschrijfformulier introductiekamp

SV KoKo 2020

ManVrouw

Ik schrijf me in voor SV KoKoIk ga akkoord met het privacybeleid* van SV KoKoIk ga akkoord met de aanbetaling van € 15,00

*Bekijk hier het privacybeleid van SV KoKo.