Programma-overzicht


We bieden de volgende pakketten aan:

Prijzen losse activiteiten Passe Partout = €130,- Light Pakket = €85,-
BBQ = €15,- Drankdeal Open feest Drankdeal Open feest
Gescheiden avond = €25,- Drankdeal Opening terrein BBQ familiedag
Tafelfrieten = €5,- Eetbon Festival Lustrumgala
Lustrumgala = €70,- BBQ familiedag
Gescheiden avond
Tafelfrieten
Drankdeal La Chouffe-borrel
Drankdeal Pré-gala borrel
Lustrumgala
20% korting! 10% korting!

KoKo’s Blackout – Open feest

Datum: 11 mei
Tijd: 22:00

Met dit open feest, georganiseerd door de LuCie in samenwerking met de OC, trapt KoKo haar VIIIste lustrum op een spetterende manier af. Deze avond wordt de kroeg in het duister gehuld en kun je jezelf in een heuse sterrenhemel wanen. Feest tot in de late uurtjes met ons door, onder het genot van gin-tonics.


 

Tafelfrieten + La Chouffe-borrel

Datum: 12 mei
Tijd: 19:00

Het reilen en zeilen van KoKo gaat natuurlijk ook in de lustrumweken gewoon door en dat betekent op de donderdag: commissie-avond. Kom gezellig met je brakke kop mee tafelfrieten om de verhalen van de avond daarvoor te delen, je geheugen eventueel weer wat op te frissen en je kater weg te eten met vettige versnaperingen. Na het vergaderen kunnen de nodige speciaal-biertjes genuttigd worden en de nodige kabouter-accessoires gespaard.


 

Opening lustrumterrein

Datum: 13 mei
Tijd: 16:00

Vrijdag wordt het lustrumterrein geopend. Dit terrein is voor deze vrijdag en de dagen erna de place-to-be. Het terrein zal feestelijk geopend worden onder muzikale begeleiding van diverse bandjes. Ook honger hoeft er niet geleden te worden, want ook daar wordt door ons in voorzien.


 

VVV’tjes dag + Festival

Datum: 14 mei
Tijd: 13:00

Dit is dé dag om al je vrienden van thuis te laten zien waar jij je meeste uren in Maastricht verslijt. Op deze dag worden er rondleidingen door het pand gegeven, kunnen er bierspelletjes gedaan worden en zullen er verschillende andere activiteiten georganiseerd worden. Je hoeft je op deze dag niet te vervelen want ’s middags zal er een heus festival plaatsvinden. Verschillende bandjes en dj’s zullen sfeer creëren om alvast in de goede stemming te komen voor het Idéfix-feest dat die avond zal plaatsvinden.


 

Idéfix feest

Datum: 14 mei
Tijd: 22:00

Oudledenvereniging Idéfix kan het VIIIste lustrum niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseert daarom een feest voor alle (oud-)leden op de Botermijn. Dit zal plaatsvinden na het festival.


 

Buurt + familiedag

Datum: 16 mei
Tijd: 13:00

Nodig jouw familie uit om één dag mee te genieten van het Lustrum. Laat je ouders, broertjes/zusjes, neven en nichten de plaats zien waar je met liefde tot in de laatste uurtjes staat, wie er in je jaarclub zitten en wat eigenlijk de commissie die je doet, inhoudt. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd in samenwerking met het ECT, waarna we de dag afsluiten met een BBQ en een cantus.


 

Gescheiden avond

Datum: 18 mei
Tijd: 19:00

Na een dagje bijkomen is het tijd voor de gescheiden avond. Op een externe locatie zullen de dames en heren zich apart van elkaar scharen voor een diner, gevolgd door een gescheiden activiteit op de kroeg zelf. Aan het eind van de avond kan men elkaar weer in de armen vallen en sluiten we de avond op passende manier af.


 

Pré-gala borrel: Forward to the past

Datum: 20 mei
Tijd: 16:00

Voel jij je ondanks je leeftijd soms als een klein kind? Of voel jij je als eerstejaars toch als een van de oudere? Op de pre-gala borrel kan het allemaal! Kom cakejes versieren of lekker decadent cocktails drinken, alles is mogelijk!


 

Gala

Datum: 21 mei
Tijd: 22:00

Met het lustrumgala is dan toch echt het eind van twee lustrumweken in zicht. Het lustrumgala is de kans om je date aan de rest van KoKo te laten zien, dus trek je rokkostuum of galajurk uit de kast! Het gala zal plaatsvinden op een externe locatie, die we nog even geheimhouden. Schraap je laatste beetje energie bij een en laat nog een keer zien hoe goed KoKo kan feesten in stijl.

 

 

 

Lustrum 2016

Welkom op de site voor het VIIIste lustrum van Studentenvereniging KoKo! Van 11 t/m 21 mei viert SV KoKo haar veertigste verjaardag met twee lustrumweken. Houd de website in de gaten voor alle updates!

IT Starts With Coffee

Dé WordPress specialisten van de Achterhoek en bouwers van prachtige websites: IT Starts With Coffee. De jongens staan al drie jaar klaar voor SV KoKo en hebben ook van de Lustrum website weer een plaatje gemaakt.

SV KoKo

SV KoKo is met meer dan 550 leden de grootste studentenvereniging van Maastricht. KoKo is een niet-traditionele vereniging, kent geen ontgroening en heeft gelijkwaardigheid van haar leden hoog in het vaandel staan.

 

Tickets

Tickets zijn nu te koop! Verzeker jezelf van een plekje voor het Gala en koop je tickets via de online ticket store!