Woensdag 23 februari – Jaaropening

Zaterdag 30 april – Gala

Met het lustrumgala is dan toch echt het begin van twee lustrumweken in zicht en wederom zal er één kaartje inbegrepen zitten in je passe-partout. Het lustrumgala is de kans om je date aan de rest van SV KoKo te laten zien, vraag diegene met wie jij deze avond aan je arm wilt shinen! Het gala zal plaatsvinden op een externe locatie, die we nog even geheimhouden. Schraap al je energie bijeen en laat maar eens even zien hoe goed KoKo kan feesten in stijl!

Maandag 2 mei – Openingsborrel
Met deze borrel wordt het begin van de lustrumweken goed afgetrapt! De LuCie heeft ervoor gezorgd dat je je deze middag niet hoeft te vervelen! De activiteit zal nog even geheim blijven, maar met een passe-partout verzeker jij je van de beste deals!

Woensdag 4 mei – Open feest

Met dit open feest, georganiseerd door de LuCie in samenwerking met de OC, trapt SV KoKo haar IXde lustrum op een spetterende manier af. Het thema zal nog even een verrassing blijven, maar wij kunnen jullie nu al verzekeren dat dit een topavond zal worden! Feest tot in de late uurtjes met ons door, onder het genot van bruisend pilsje. Dit feestje wordt de voorbode van de lustrumweken die hierop volgen, dus bijzijn = meemaken!

Donderdag 5 mei – Mensa en speciaalbieravond

Kom gezellig mee eten met je commissie, jaarclub of dispuut en praat na over de opening van het lustrum! Helemaal opgeladen? Mooi! Met een passe-partout mag jij meedoen met onze geweldige speciaalbierdeals en belooft het weer een mooie avond te worden.

Zaterdag 7 mei – Familiedag
Tijdens het lustrum zijn je ouders, broers en zussen welkom om KoKo te leren kennen of om er nog eens een kijkje te nemen. We bieden een gevarieerd programma aan: optioneel is er een rondleiding door KoKo, voor de ouders die ons pand nog niet gezien hebben. Daarnaast zal er ’s avonds natuurlijk een barbecue op het lustrumterrein plaatsvinden, met vette livemuziek! Het verdere programma houden we nog eventjes geheim voor nu. De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen slechts €15 p.p. Verder maakt de familiedag onderdeel uit van het passe-partout. Vergeet niet om je ouders, broers en zussen uit te nodigen!

Maandag 8 mei – Gescheiden avond
Op deze avond zullen dames en heren zich apart van elkaar scharen. Op een externe locatie zullen we verzamelen voor een diner, gevolgd door een activiteit. Dit alles valt onder de passe-partout! De gehele avond zal plaats vinden met vrouwen onder elkaar en mannen onder elkaar. Aan het eind van de avond kan men elkaar weer in de armen vallen en sluiten we de avond op passende manier af. Je leest het goed: het diner is op een externe locatie. Wat deze externe locatie is, houden we nog even geheim…

Woensdag 11 mei – Festival
Het festival mag natuurlijk niet ontbreken aan het lustrum, dus speciaal voor jou hebben wij de vetste DJ’s, heerlijk eten, en de beste drankdeals geregeld. Dit wil je echt niet missen! Alles houden wij nog even geheim en wij zullen dit in de aanloop naar het lustrum aan jullie bekend maken! Neem vooral iedereen mee die zin heeft in een feestje! Van VVV’tjes tot sportmaatjes, iedereen is welkom op dit feest!

Vrijdag 13 mei – Afsluitborrel

Zaterdag 14 mei – Idèfixfeest
Om 17.00 uur begint de avond zal er van alles te doen zijn op het lustrumterrein! Maar dat is nog niet alles… Oud-ledenvereniging Idéfix neemt je mee terug in de tijd, met o.a. een optreden van oud KoKo-band Overlast! Voor de mensen met een passe-partout; kom genieten van de heerlijke drankdeals! Ook hebben we nog een speciale verrassing in petto. Zorg dat je op tijd bent, want je weet: OP = OP!

Lustrum 2021

Welkom op de site voor het IXste lustrum van Studentenvereniging KoKo! Van 5 tot en met 19 juni 2021 viert SV KoKo haar vijfenveertigste verjaardag met twee lustrumweken. Houd de website in de gaten voor alle updates!

SV KoKo

SV KoKo is met meer dan 500 leden de grootste studentenvereniging van Maastricht. KoKo is een niet-traditionele vereniging, kent geen ontgroening en heeft gelijkwaardigheid van haar leden hoog in het vaandel staan.

 

Tickets

Tickets zijn nu te koop! Verzeker jezelf van een plekje voor het lustrum en koop je tickets via de online ticket store!