EINDE LUSTRUM

Datum: 5 JUNI

Lieve leden, beste allemaal,

Ik wil dit momentje graag even pakken om allereerst de Lustrumcommissie van harte te bedanken voor alle mooie evenementen en tegendraadse momenten die we tijdens onze twee lustrumweken hebben mogen meemaken. Ze hebben het zichzelf niet makkelijk gemaakt met zo’n vol programma bestaande uit een gala, een festival, een diner, en twee grote feesten! Toch hebben deze kanjers alles met verve gedaan en doorstaan.

Daarnaast wil ik ook graag jullie, onze leden en alle andere aanwezigen bedanken. Hulde voor alle (oud)leden die uit volle borst Badwater met Overlast hebben meegezongen. Hulde voor alle ouders, broertjes, zusjes en andere aanhang die alle ad fundums tijdens de cantus mee hebben gedronken. Hulde voor het feit dat het gescheiden diner niet uit is gelopen op een voedselgevecht. En hulde voor alle gala-aanwezigen die de hitte hebben getrotseerd en
nog steeds met D.E.M. mee hebben gesprongen, gezongen en gedanst.

Ik en mijn bestuur kijken terug op een fantastisch lustrum met te veel hoogtepunten om op te noemen. Hopelijk vonden jullie het net zo mooi als wij, en kijkt iedereen nu al uit naar de volgende KoKo-activiteiten. Want KoKo is al 40 jaar Tegendraads, en mogen daar nog vele jaren aan toegevoegd worden!

Britt op de Laak
Voorzitter der SV KoKo

LUSTRUMLIED

Datum: 26 APRIL

Heb jij altijd al het lustrumlied willen delen, maar was dat tot heden nog niet mogelijk? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing! Hieronder de link, zodat je wanneer het lied gedraaid wordt je niet meer als een saaie hut aan de kant van de zaal hoeft te staan, maar gezellig mee kan bleren:

BEKENDMAKING LINE-UP OPENINGSFEEST: KOKO’S BLACKOUT

Datum: 26 APRIL

Ondanks het grijze grijze weer is het de hoogste tijd om de artiest van deze avond in het zonnetje te zetten. Niemand minder dan Brooks zal deze avond de sterren van de hemel draaien!
Ben je benieuwd geworden? Hieronder volgt een kleine introductie:

The highly anticipated Nu-Breed youngster on the 2-Dutch roster. Brooks, born and raised in the Netherlands, but with his production skills he already goes far beyond the highest mountains. Over the past years he has created his own innovative style of rhythmic Electro House & hard melodic Progressive House.

And if you take in mind this young guy is handpicked by Showtek, you can only say this must be a highly talented freshman on the 2-Dutch team. He’s ready to turn the world upside down with his typical mixture of hypnotizing breaks & dazzling drops, be prepared for the thundering Brooks.

Ben je al goed aan het voorwerken zodat je in de lustrumweken kunt shinen en niet in de ub hoeft te zitten, en kun je nog meer lezen echt even niet aan? Laat dan je oren het werk doen:

 

SAMENWERKING UNIVERSITEITSFONDS |SWOL|

Datum: 8 APRIL

SWOL                         Jick Munro


Lieve leden,

Met veel trots kondigen we aan dat het Universiteitsfonds Limburg besloten heeft ons achtste lustrum nog mooier te maken dan het al zal worden. Zoals jullie weten zullen op de eerste zaterdag van het lustrum (14mei) verschillende activiteiten plaatsvinden. De VVV-dag start om 13.00 uur. Hier kun je deelnemen aan een competitie tussen de aanwezige vriendengroepen, chillen op het lustrumterrein, levensgroot Twisteren en nog veel meer. Om 17.00 uur begint vervolgens het festival en kun je losgaan op vette acts.  Door het Universiteitsfonds kunnen we nog meer uitpakken en zorgen dat deze dag onvergetelijk wordt.

De volgende act hebben we deels te danken aan het Universiteitsfonds! Jick Munro & The Amazing Laserbeams is een 7-koppige band uit het Zuiden van Nederland. In de afgelopen jaren hebben zij op Pinkpop gestaan, zijn bij Giel (ja die van 3FM) in de uitzending geweest en hebben in Paradiso Amsterdam de tent op z’n kop gezet. Zoals ze het zelf het best beschrijven: ‘Today they are known for their handclappin’, feetstompin’, houserockin’ and bootyshakin’ music. A night with them is packed with rockin’ tunes, guaranteed!’

Wij weten zeker dat ze er een feestje van gaan maken maar kun je niet wachten? Dan is hier alvast een voorproefje:


 

 

PRIJZEN LUSTRUM

Datum: 4 FEBRUARI

Lieve leden,

Ondanks dat het nog ver weg lijkt en je met deze koude en natte dagen alleen maar kan dromen van wat zonneschijn, is de LuCie hard bezig om er in mei toch een mooi lichtpuntje te laten zijn. Zoals jullie namelijk allemaal weten zal dan namelijk ons VIIIste lustrum plaatsvinden!

Aan sommige activiteiten in de lustrumweek zijn kosten verbonden, om ervoor te zorgen dat we jullie onder andere kunnen laten dineren op heel aparte externe locatie. Over sommige details willen we jullie nog even in spanning houden, maar over de kosten van het lustrum willen we wel graag duidelijk zijn, wel zo makkelijk!

We bieden de volgende pakketten aan:

Prijzen losse activiteiten Passe Partout = €130,- Light Pakket = €85,-
BBQ = €15,- Drankdeal Open feest Drankdeal Open feest
Gescheiden avond = €25,- Drankdeal Opening terrein BBQ familiedag
Tafelfrieten = €5,- Eetbon Festival Lustrumgala
Lustrumgala = €70,- BBQ familiedag
Gescheiden avond
Tafelfrieten
Drankdeal La Chouffe-borrel
Drankdeal Pré-gala borrel
Lustrumgala
20% korting! 10% korting!

Mocht je even niet meer weten wat de activiteiten ook alweer inhielden, dan kun je het beste even op het kopje ‘Programma’ klikken en natuurlijk mag je altijd iemand met zo’n mooi vestje met ijsjesmotief aanspreken op de kroeg!

De pakketten en losse activiteiten zullen worden verkocht via onze ticketshop en je hebt je op kunnen geven voor het spaarplan. Wanneer je via de ticketshop de pakketten aanschaft, hou er dan rekening mee dat je per ticket 0,80 cent servicekosten betaalt.

Als je je hebt opgegeven voor het spaarplan dan hoef je niks met de ticketshop te doen, je krijgt dan binnenkort een mailtje van ClubCollect. Hou hier rekening mee dat je betaalt in 3 termijnen, waarbij er voor elke termijn 1 euro servicekosten geldt. Er komt dan dus 3 euro bij de passe-partout, maar je hebt alsnog veel korting (en de mogelijkheid om bij alle awesome activiteiten in onze lustrumweken te zijn!).

Als er vragen zijn, schroom niet en mail naar lustrumcommissie@svkoko.nl

Heel veel tegendraadse kusjes

De LuCie


 

 

THEMABEKENDMAKING

Datum: 8 JANUARI

8 januari was het dan eindelijk zo ver, na lang wachten werd dan eindelijk het thema van het VIIIste lustrum der SV KoKo bekendgemaakt. Onder het genot van Leffe Royale stroomde de kroeg vol met nieuwsgierige leden. Het thema werd bekendgemaakt met een filmpje waarin enkele LuCie-leden de sterren van de hemel speelden. Mocht je het gemist hebben of wil je ‘m gewoon nog een keer zien, hier is ie nog een keertje:

Nadat de vlag in een keer naar beneden was gekomen, was eindelijk het thema bekend: TEGENDRAADS. Een thema waarvan wij geloven dat ieder KoKo-lid zichzelf daar in kan vinden.
Wij hebben met de LuCie in ieder geval een topmiddag gehad en daar willen we graag iedereen voor bedanken!
Hou de site goed in de gaten, want het thema, de kleuren en het programma is dan al wel bekend, maar we hebben in de aanloop naar het lustrum nog meer verassingen voor jullie!

Heel veel kusjes,
De LuCie

image2


 

 

Lustrum 2016

Welkom op de site voor het VIIIste lustrum van Studentenvereniging KoKo! Van 11 t/m 21 mei viert SV KoKo haar veertigste verjaardag met twee lustrumweken. Houd de website in de gaten voor alle updates!

IT Starts With Coffee

Dé WordPress specialisten van de Achterhoek en bouwers van prachtige websites: IT Starts With Coffee. De jongens staan al drie jaar klaar voor SV KoKo en hebben ook van de Lustrum website weer een plaatje gemaakt.

SV KoKo

SV KoKo is met meer dan 550 leden de grootste studentenvereniging van Maastricht. KoKo is een niet-traditionele vereniging, kent geen ontgroening en heeft gelijkwaardigheid van haar leden hoog in het vaandel staan.

 

Tickets

Tickets zijn nu te koop! Verzeker jezelf van een plekje voor het Gala en koop je tickets via de online ticket store!