LUSTRUM 2021

Voorzitter Lustrumcommissie

Lieve leden,

Als niet-traditionele vereniging hebben wij de afgelopen 45 jaar onze voetafdruk weten te plaatsen in ons mooie Maastricht. Tijdens de INKOM weten wij de stad om te toveren in een mooie gele zee en als je door een almanak bladert zal de grote hoeveelheid clubjes je meteen opvallen. Van jaarclubs tot disputen, van commissies tot bertjes, er is voor iedereen wel een plekje in ons mooie gele pand. Zo hebben wij geen ontgroening, hebben wij een grote verscheidenheid aan leden en is iedereen gelijkwaardig; van eerste- tot zesdejaars. Dit is wat onze vereniging in mijn ogen zich zo bijzonder maakt.

De afgelopen maanden zijn voor niemand makkelijk geweest, iedereen kijkt uit naar dat moment dat de deuren zich weer zullen openen en we samen weer een pilsje kunnen drinken. Eén ding is zeker; dit moment zal er komen! Want KoKo is zorgeloos, KoKo is tijdloos, KoKo is grenzeloos.

Inmiddels is het al lang en breed bekend dat dit jaar wij ons negende lustrumjaar mogen noemen en we dit natuurlijk groots gaan vieren! De LuCie is namelijk al bijna een jaar bezig met het grootste feest van het jaar, die van 5 juni t/m 19 juni gevierd zal worden. Vele zoomsessies, silent disco’s en rookkannonen later begint het lustrum nu al steeds dichterbij te komen. Ook al zijn er nog veel onzekerheden en is er regelmatig geschoven met data, de LuCie heeft er in ieder geval al heel veel zin in en wij hopen jullie ook!

Hoewel wij het thema nog even niet mogen verklappen, lichten wij een toch tipje van de sluier. Als jullie goed hebben opgelet zullen jullie vast al wel weten in welke kleuren het lustrum gestoken zullen worden! Zo niet, check de Facebook en de instapagina, en als je er toch bent, volg en like ons eventjes om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en verrassingen die wij voor jullie in petto hebben.

Om jullie nog wat meer opgehyped te krijgen, kan je alvast deze site bekijken die het hele lustrum gebruikt zal worden. Koop hier bijvoorbeeld je tickets, vind alle informatie die je nodig hebt voor het lustrum en bestel alvast alle merch om je verzameling compleet te maken! Tijdens de lustrumweken zullen ook alle prachtige foto’s die gemaakt zijn hierop te vinden zijn, zodat jullie later nog lang kunnen nagenieten van deze topweken die eraan komen.

Zorg dat jij erbij bent dit prachtige jaar en verzeker je snel van tickets, want dit wil je niet missen.
Tot snel op de kroeg!

Veel liefs,

Hester d’Engelbronner
Voorzitter Lustrumcommissie der SV KoKo 2021

Voorzitter der SV KoKo

Hallo allemaal,

Welkom op de website van SV KoKo’s negende lustrum! Een lustrum dat het zeker waard is om te vieren. Vijfenveertig jaar aan uniek karakter. Sindsdien hebben alle leden, elk jaar weer, een steentje bijgedragen aan onze mooie vereniging. Dit willen we dan ook met jullie allemaal vieren, want samen zijn wij KoKo!

Een studentenvereniging is iets heel moois. Ieder jaar verandert de samenstelling, ieder jaar zijn er nieuwe ideeën en ieder jaar wordt er van alles gevierd. KoKo groeit met de jaren, maar elk jaar staat op zichzelf. Het afgelopen jaar heeft een zwart randje gekregen door corona. Met dit lustrum willen we met jullie eindelijk dit zwarte randje omzetten naar goud. Het is een jaar waar ik jullie het volgende gezegde mee wil geven: stilzitten is zilver, maar bier laten vloeien is goud.

Met deze kernwaarden in ons hoofd gaan we er geweldige lustrumweken van maken, waar we ons 45ste verjaardag vieren. Word je als persoon 45 jaar dan begin je zowaar wat ouder te worden, KoKo is echter nog jong, een groentje.

Als lid zorg je ervoor dat KoKo is wat het is en zal zijn wat het gaat worden. KoKo zal volwassener worden, als de leden er maar voor zorgen dat ze jong van geest blijft.

Blijf via deze website op de hoogte van alle ins en outs omtrent het lustrum en we zien je graag van 4 tot en met 19 juni om gezamenlijk ons vijfenveertigjarige bestaan te vieren!

Tot dan!

Maaike Hooghiemstra
Voorzitter der SV KoKo

Lustrum 2021

Welkom op de site voor het IXste lustrum van Studentenvereniging KoKo! Van 5 tot en met 19 juni 2021 viert SV KoKo haar vijfenveertigste verjaardag met twee lustrumweken. Houd de website in de gaten voor alle updates!

SV KoKo

SV KoKo is met meer dan 500 leden de grootste studentenvereniging van Maastricht. KoKo is een niet-traditionele vereniging, kent geen ontgroening en heeft gelijkwaardigheid van haar leden hoog in het vaandel staan.

Tickets

Tickets zijn nu te koop! Verzeker jezelf van een plekje voor het lustrum en koop je tickets via de online ticket store!