LUSTRUM 2021

Voorzitter Lustrumcommissie

Dag beste leden,

Welkom op de lustrumsite van SV KoKo! Dit jaar vieren we, verlaat, ons negende lustrum. Na 45 jaar in Maastricht is KoKo nog steeds een erg belangrijk onderdeel in het leven van vele studenten. Elk jaar introduceren we weer honderden nieuwe leden aan het mooie studentenleven dat Maastricht en KoKo te bieden hebben, dit jaar in een groen en gouden jasje. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we met z’n allen er een heel mooi lustrum van zullen maken!

Het weergaloze negende lustrum der SV KoKo zal plaatsvinden begin mei. We hebben dit jaar een heleboel leuke en gave borrels en feesten gepland. Non-traditioneel (zoals het hoort) zullen we openen met het legendarische lustrumgala, en daarna feesten op het open feest, met familie borrelen op de familiedag, genieten van het festival en afsluiten met onze oud-leden op het grootse Idéfix-feest. We zijn met de LuCie inmiddels al bijna twee jaar aan het werk om deze feestelijkheden neer te zetten. Tegenslag na tegenslag en kater na kater doorgevochten om daar in mei toch met z’n allen voor jullie te staan. Wij gaan er iets vets van maken. Doen jullie mee?

Op deze site is alles te vinden wat je maar over het lustrum wilt weten. Hier kan je het programma vinden en je hele eigen passe partout aanschaffen. Bemachtig in de webshop ook je machtigmooie lustrumkleding.
Koop die passe partout en zorg dat je er bij bent!

Tot op de kroeg!

Lars van Hengstum

Voorzitter Lustrumcommissie der SV KoKo 2021 – 2022

Voorzitter der SV KoKo

Lieve leden,

Welkom op de website van SV KoKo’s negende lustrum!  Een lustrum waar we trots op mogen zijn en groots mogen vieren. Ondanks dat we het lustrum een jaar hebben moeten verplaatsen, betekent dit niet dat we het minder groots gaan vieren met zijn allen. Bovendien zijn de mooiste dingen het wachten waard.

Al vijfenveertigjaar is KoKo niet weg te denken uit Maastricht. Een vereniging waar eenieder gelijk is aan elkaar. KoKo is een plek om jezelf te ontwikkelen op manieren die je niet leert in de collegebanken. Bovenal is het een plek waar je vrienden voor het leven maakt. Het studentenleven is een tijd waarin je bovendien beslissingen kan maken die achteraf misschien niet de beste zijn. Het is een tijd waarin je verantwoordelijkheden nog niet zo hoog zijn en je je deze fouten kunt veroorloven. Voor je het weet heb je namelijk een baan, huis en andere verantwoordelijkheden.

Het is voor velen van jullie nog niet zover en we gaan samen nog vele mooie dingen met elkaar beleven op de vereniging. Tijdens de lustrumweken gaan we feesten met elkaar en kunnen we terugblikken op KoKo door de jaren heen met de terugkerende oud-leden. Zo zullen we samen een weergaloos lustrum tegemoet gaan.

Blijf via deze website op de hoogte van alle updates omtrent het lustrum. We zien je graag van 30 april tot en met 14 mei om gezamenlijk ons vijfenveertigjarige bestaan te vieren!

Proost op een Weergaloos lustrumjaar!

Danique van Harn

Voorzitter der SV KoKo 2021 – 2022

Lustrum 2021

Welkom op de site voor het IXste lustrum van Studentenvereniging KoKo! Van 5 tot en met 19 juni 2021 viert SV KoKo haar vijfenveertigste verjaardag met twee lustrumweken. Houd de website in de gaten voor alle updates!

SV KoKo

SV KoKo is met meer dan 500 leden de grootste studentenvereniging van Maastricht. KoKo is een niet-traditionele vereniging, kent geen ontgroening en heeft gelijkwaardigheid van haar leden hoog in het vaandel staan.

Tickets

Tickets zijn nu te koop! Verzeker jezelf van een plekje voor het lustrum en koop je tickets via de online ticket store!