SLAAPPLAATSEN

Heb je nog geen kamer gevonden in Maastricht of krijg je je kamersleutel pas na de INKOM? Geen ramp: via KoKo zijn er slaapplekken beschikbaar. Je kunt dan bijvoorbeeld bij je INKOM-papa(s) en/of mama(s) blijven slapen.

reserveer je slaapplek door hieronder het contactformulier in te vullen!

 

 

Slaapplaatsen

Heb je nog geen kamer gevonden in Maastricht of krijg je je kamersleutel pas na de INKOM? Geen ramp: via KoKo zijn er slaapplekken beschikbaar. Je kunt dan bijvoorbeeld bij je INKOM-papa(s) en/of mama(s) blijven slapen. Of slaap in één van onze KoKo huizen!

Er zijn in Maastricht meerdere KoKo huizen, zo heb je De Bloemetjes, een huis aan de Bloemenweg waar vier KoKo meiden samenwonen en leuke dingen ondernemen. Het is een heel verscheiden huis waarin iedereen verschillende studies doet maar waar iedereen ook op haar eigen manier actief is binnen KoKo. Zo wonen er twee bestuursleden, iemand van de barcommissie en iemand van de DJ commissie. Een deel is ook actief in het dispuutsleven.

Ook is er het dispuutshuis de DP (afkorting voor Duitse Poort). Deze heren kennen het studentenleven als geen ander. Er staat altijd bier in de koelkast, stoelen op het dakterras, en wakker worden met een kater duidt op een geslaagde avond. Zo af en toe is er een feestje waar maanden lang nog over gesproken wordt, maar over het algemeen genieten deze heren van het rustige leven, van elkaars gezelschap, en gezellig samen kanen. Wil jij dit ook meemaken? Geef je dan snel op voor een slaapplek!

Zoek jij dus nog een leuke en gezellige plek om te slapen tijdens de INKOM en wil je tegelijkertijd alle verschillende kanten van KoKo leren kennen, geef je dan op voor een slaapplek! Stuur een mailtje naar inkom@svkoko.nl en we nemen contact met je op!

De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Hogeschool Zuyd (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en SV KoKo werken samen om er een geweldige week van te maken en de nieuwe studenten kennis te laten maken met alles wat Maastricht te bieden heeft.

Reserveer hier je slaapplaats!

9 + 10 =