PROGRAMMA INKOM 2020

De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Hogeschool Zuyd. De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en SV KoKo werken samen om er een geweldige week van te maken en de nieuwe studenten kennis te laten maken met alles wat Maastricht te bieden heeft. Kijk hieronder voor het programma van KoKo tijdens de INKOM en kijk op INKOM.nl voor het volledige INKOM programma.

Elk jaar organiseert SV KoKo een groot aantal geweldige activiteiten gedurende de INKOM! Gratis bier drinken op ons beerfest, genieten van muziek en lekker eten op ons foodtruck festival en elk jaar weer de vetste feesten!

Momenteel zijn we druk bezig met het aanpassen van ons programma aan de hand van de huidige richtlijnen. Ook dit jaar gaan we er weer een geweldige week van maken! Hou deze site en onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van ons nieuwe programma!