NA DE INKOM

Heb jij ook zo genoten in de INKOM? Bij SV KoKo houdt het na de INKOM niet op met leuke activiteiten. Na de INKOM kun je de gezellige kennismakingactiviteiten en feesten bijwonen om SV KoKo en haar leden nog beter te leren kennen! Dit wil je niet missen! Kijk hieronder voor ons programma.

26 augustus: After INKOM-Borrel

Ben jij nog niet klaar met de INKOM feesten en wil jij nog een keer lekker komen borrelen om de sfeer te proeven, kom op 26 augustus dan lekker een biertje drinken!

2 september: Alles kan feest

Dit is het tweede moment na de INKOM dat nieuwe eerstejaars naar KoKo kunnen komen. Dit is hét moment om je vrienden van de INKOM weer te zien voordat je het weekend daarna naar het introweekend gaat. Natuurlijk is de kroeg ook open voor de mensen die tijdens de INKOM te weinig van KoKo hebben gezien of gewoon nog een keer een goed feest bij KoKo willen bouwen.  Bij dit feest kunnen verschillende soorten drankjes in kannen worden besteld vandaar de naam ‘Alles Kan Feest’.

4 & 5 september: Pre-introductieweekend

Kan jij niet aanwezig zijn op het introductieweekend van 11 tot en met 13 september? Op 4 & 5 september zal het pre-introductie weekend van SV KoKo plaatsvinden. Hét moment om SV KoKo beter te leren kennen door een lekker weekend op de vereniging door te brengen waar gefeest kan worden, activiteiten mee te doen en nieuwe vrienden te maken!

9 september: Open feest

Meteen na het Pre-Introductieweekend barst het feest op KoKo weer los! Het eerste open feest van het jaar zal op deze woensdagavond zijn. Bij een open feest is iedereen welkom, neem dus vrienden van je studie of van thuis mee en dan bouwen we met zijn allen een vet feest!

11 t/m 13 september: Introductieweekend!

Je hebt de afgelopen weken kennis kunnen maken met SV KoKo en de juiste keuze gemaakt: je gaat mee op weekend! Nu is het tijd om de vereniging beter te leren kennen. Reis met ons af op introweekend voor drie dagen gezelligheid, bier en plezier. Je leert op introweekend snel veel mensen kennen van je eigen lichting, maar ook ouderejaars die je alles kunnen vertellen over de vereniging en studeren in Maastricht.

14 september: Studiementorenborrel & International Cantus

Wie zegt dat bij een vereniging zitten funest is voor je studie? Tijdens deze activiteit kunnen de eerstejaars van KoKo kennis maken met andere eerstejaars van dezelfde studie, maar ook met de ouderejaars die dezelfde studie volgen. Op deze manier leer je meer mensen kennen van KoKo die op dezelfde studie zitten/naar dezelfde faculteit gaan en daar kun je natuurlijk je voordeel mee doen. Zo kan je op dat moment al je vragen over het verloop van je studie vragen, maar het is natuurlijk ook goed om te weten wie je vragen zo kunnen stellen als je met een opdracht vastloopt! Tot slot sluiten we de avond af met een cantus om je studie nog eventjes te vergeten!

16 september: Walking borrel
Tijdens deze legendarische avond in de IK-weken ga je in groepjes langs de verschillende disputen die KoKo rijk is. Op deze manier kunnen de eerstejaars kennis maken met de disputen, maar de disputen natuurlijk ook met de eerstejaars. Elk dispuut zal van de gelegenheid gebruik maken om een goede eerste indruk te geven en daarbij zullen vooral drank en hapjes en drank en drank aanwezig zijn. De avond wordt afgesloten met een borrel op de kroeg. Een kleine bodem van te voren wordt zeer zeker aangeraden!

18 september: IK-Cie borrel
Om in de IK-weken toch een klein relax momentje in te plannen zal er een zeer relaxte borrel worden georganiseerd! Denk chill, denk trainingspak, denk Schultenbrau. Klasse wordt afgeraden, kom dus lekker chillen en laat de grote tokkie in jezelf los. Wij zorgen dat de kroeg klaar is om jullie in stijl te kunnen ontvangen.” Alles mag, niks moet!