SCHRIJF JE IN!

Ben je enthousiast geworden van wat je hebt gezien gedurende de INKOM? Ga dan met ons mee op introweekend! Tijdens dit weekend leer je direct je jaargenoten kennen, maar ook veel ouderejaars waardoor je snel veel vrienden maakt. Verder leer je op een leuke, gezellige manier de vereniging kennen. Het introweekend vindt plaats van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september. Tijdens de hele INKOM kun je je voor het introweekend inschrijven bij de gele KoKo-stand of natuurlijk het inschrijfformulier!

Introweekend

Ben je enthousiast geworden van wat je hebt gezien gedurende de INKOM? Ga dan met ons mee op introweekend! Tijdens dit weekend leer je direct je jaargenoten kennen, maar ook veel ouderejaars waardoor je snel veel vrienden maakt. Verder leer je op een leuke, gezellige manier de vereniging kennen.

Inschrijven

Het introweekend vindt plaats van vrijdag 31 augutus tot en met zondag 2 september. Tijdens de hele INKOM kun je je voor het introweekend inschrijven bij de gele KoKo-stand of natuurlijk via onderstaand formulier. De kosten voor het weekend bedragen €70,- die je aan de stand kunt betalen of tijdens de INKOM reünie van 29 augustus kunt komen voldoen. Deze avond wordt er een diner georganiseerd waarbij je met je INKOM-groepje nog eens kunt terugblikken op de week die achter je ligt en wordt afgesloten met een Alles Kan Feest. Met het invullen van het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de intro. Bij je inschrijving ontvang je meer informatie over het introweekend. Voor de betaling nemen we daarna zo snel mogelijk contact met je op. Dus schrijf je in en maak er met ons een onvergetelijk weekend van!

Inschrijven bij SV KoKo

Ben jij tijdens de INKOM zo enthousiast geworden dat jij je studententijd bij SV KoKo wil doorbrengen? Of heb je online genoeg gezien en weet jij zeker dat jij bij ons je plekje zult vinden? Wacht dan niet langer en word meteen lid!

Het lidmaatschap bij SV KoKo is onmisbaar voor een onvergetelijke studententijd. Je leert in korte tijd veel mensen kennen, krijgt er direct een stamkroeg bij in je nieuwe stad, maakt vrienden voor het leven bij een dispuut en doet ervaring op in verscheidene commissies.

Tijdens de INKOM kun je je inschrijven voor SV KoKo bij de gele stand. De mensen in het geel kunnen je verder alles vertellen over wat het lidmaatschap bij onze vereniging inhoudt. Je kunt ook een mail sturen naar inkom@svkoko.nl, waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen voor verdere informatie.

Dus schrijf je in door een mailtje te sturen naar inkom@svkoko.nl en trap je lidmaatschap direct met ons af na de INKOM! Op 29 augustus wordt er een reüniediner georganiseerd waarbij je met je INKOM-groepje nog eens kunt terugblikken op de week die achter je ligt. Deze avond wordt afgesloten met een Alles Kan Feest die tot in de vroege uurtjes zal duren!

 

De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Hogeschool Zuyd (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en SV KoKo werken samen om er een geweldige week van te maken en de nieuwe studenten kennis te laten maken met alles wat Maastricht te bieden heeft.