SCHRIJF JE IN!

Ben je enthousiast geworden van wat je hebt gezien gedurende de INKOM? Ga dan met ons mee op introweekend! Tijdens dit weekend leer je direct je jaargenoten kennen, maar ook veel ouderejaars waardoor je snel veel vrienden maakt. Verder leer je op een leuke, gezellige manier de vereniging kennen. Het introweekend vindt plaats van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september. Tijdens de hele INKOM kun je je voor het introweekend inschrijven bij de gele KoKo-stand of natuurlijk het inschrijfformulier!

Introweekend

Inschrijven

Het lidmaatschap bij SV KoKo is onmisbaar voor een onvergetelijke studententijd. Je leert in korte tijd veel mensen kennen, krijgt er direct een stamkroeg bij in je nieuwe stad, maakt vrienden voor het leven bij een dispuut en doet ervaring op in verscheidene commissies.

Het introweekend vindt plaats van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september. Tijdens de hele INKOM kun je je voor het introweekend inschrijven bij de gele KoKo-stand of natuurlijk via onderstaand formulier. De kosten voor het weekend bedragen €70,- die je aan de stand kunt betalen of op 11 september voordat we vertrekken komen voldoen.

Met het invullen van het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de intro. Bij je inschrijving ontvang je meer informatie over het introweekend. Voor de betaling nemen we daarna zo snel mogelijk contact met je op. Dus schrijf je in en maak er met ons een onvergetelijk weekend van!

De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Hogeschool Zuyd (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en SV KoKo werken samen om er een geweldige week van te maken en de nieuwe studenten kennis te laten maken met alles wat Maastricht te bieden heeft.