NA DE INKOM

Heb jij ook zo genoten in de INKOM? Bij SV KoKo houdt het na de INKOM niet op met leuke activiteiten. Na de INKOM kun je de gezellige kennismakingactiviteiten en feesten bijwonen om SV KoKo en haar leden nog beter te leren kennen! Dit wil je niet missen! Kijk hieronder voor ons programma.

30 augustus: Alles Kan Feest
Dit is het eerste moment na de INKOM, dat de kindjes naar KoKo kunnen komen om elkaar, en de mentoren, weer te kunnen  zien.  Dit is het moment om je vrienden van de INKOM weer te zien voordat je het weekend daarna  naar de intro gaat. Natuurlijk is de kroeg ook open voor de mensen die tijdens de INKOM te weinig van KoKo hebben gezien of gewoon nog een keer een goed feest bij de SV willen bouwen.  Bij dit feest kunnen verschillende soorten drankjes in kannen worden besteld vandaar de naam ‘Alles Kan Feest’.

1 t/m 3 september: Introductieweekend
Je hebt de afgelopen weken kennis kunnen maken met SV KoKo en de juiste keuze gemaakt: je gaat mee op weekend! Nu is het tijd om de vereniging beter te leren kennen. Reis met ons af op introweekend voor drie dagen gezelligheid, bier en plezier. Je leert op introweekend snel veel mensen kennen van je eigen lichting, maar ook ouderejaars die je alles kunnen vertellen over KoKo en studeren in Maastricht.

12 september: studiementorendiner en Thanksgiving Party
Wie zegt dat bij een vereniging zitten funest is voor je studie? Tijdens het studiementorendiner kunnen de eerstejaars van KoKo kennis maken met andere eerstejaars van dezelfde studie, maar ook met de ouderejaars die dezelfde studie volgen. Op deze manier leer je meer mensen kennen van KoKo die op dezelfde studie zitten/ naar dezelfde faculteit gaan en daar kun je natuurlijk je voordeel mee doen , door alle vragen stellen die je hebt over het verloop of de inhoud van je studie. Tijdens het studiementorendiner ga je lekker eten met een groepje eerstejaars en een aantal ouderejaars. Het diner loopt door middel van bierspelletjes over in het eerste feest van de IK-Cie!

13 september: Walking Borrel
Tijdens deze legendarische avond in de IK-weken ga je in groepjes langs de verschillende disputen die KoKo rijk is. Op deze manier kunnen de eerstejaars kennis maken met de disputen, maar de disputen natuurlijk ook met de eerstejaars. Elk dispuut zal van de gelegenheid gebruik maken om een goede eerste indruk te geven en daarbij zullen vooral drank en hapjes en drank en drank aanwezig zijn. De avond wordt afgesloten met een borrel op de kroeg. Een kleine bodem van te voren wordt zeer zeker aangeraden!

18 september: Trailer Trash borrel
Om in de IK-weken toch een klein relax momentje in te plannen hebben wij onze mooie Trailer Trash borrel! Denk chill, denk trainingspak, denk Schultenbrau. Klasse wordt afgeraden, kom dus lekker chillen en laat de grote tokkie in jezelf los. Wij zorgen dat de kroeg klaar is om jullie in stijl te kunnen ontvangen.” Alles mag, niks moet!

20 september: Commissiepresentatie en eindfeest IK-Cie periode: St. Patrick’s Party
Tijdens het commissierondje ga je in groepjes langs de verschillende commissies van KoKo. Iedere commissie krijgt een momentje om zichzelf te promoten wat je de kans geeft te ontdekken wat de commissies allemaal doen binnen de vereniging. Natuurlijk is er ook een momentje om jezelf in te schrijven voor een van de commissies! Door een commissie te doen leer je meer mensen kennen binnen KoKo, ontwikkel je jezelf op organisatorisch vlak en werk je aan je CV, maar het is natuurlijk vooral ook heel gezellig. Je krijgt deze avond ook een boekje over de verschillende commissies, zodat je hun functies nog eens rustig kunt nalezen.

Na het commissierondje volgt het eindfeest van de IK-Cie. Kom daarna met de IK-Cie de introductieperiode afsluiten op de St. Patrick’s Party!