STUDENTENVERENIGING KOKO

SV KoKo is de grootste studentenvereniging van Maastricht. Met een centraal gelegen pand en tal van activiteiten en mogelijkheden zijn wij niet meer weg te denken uit het Maastrichtse studentenleven. Opgericht in 1976 zijn wij een van de oudste Maastrichtse studentenverbanden. SV KoKo heeft een toegewijde houding van haar leden hoog in het vaandel staan, maar heeft daarvoor geen ontgroening nodig. Het actieve lidmaatschap is voor alle leden toegankelijk en iedereen krijgt de ruimte zichzelf te ontplooien op zijn eigen manier.

KoKo Algemeen

SV KoKo is de grootste studentenvereniging van Maastricht. Met een centraal gelegen pand en tal van activiteiten en mogelijkheden zijn wij niet meer weg te denken uit het Maastrichtse studentenleven. Opgericht in 1976 zijn wij één van de oudste Maastrichtse studentenverbanden en kennen wij tal van tradities. SV KoKo heeft een toegewijde houding van haar leden hoog in het vaandel staan, maar heeft daarvoor geen ontgroening nodig. Het actieve lidmaatschap is voor alle leden toegankelijk en iedereen krijgt de ruimte zichzelf te ontplooien op zijn eigen manier. Er is voor ieder wat wils door de vele verbanden die SV KoKo kent, zoals disputen, commissies en jaarclubs, welke allen gekenmerkt worden door hun eigen tradities. Daarnaast staat SV KoKo bekend om haar knalfeesten, waar onze borrels echter zeker niet voor onderdoen. Binnen SV KoKo maak je bij je dispuut en/of jaarclub vrienden voor het leven, ontwikkel je bij je commissie je organisatorische vaardigheden en train je je bierkilo’s eraf bij het KoKo voetbalteam. SV KoKo kenmerkt zich dan ook door een grote verscheidenheid aan leden, aangetrokken door alle mogelijkheden die het lidmaatschap hen biedt. Kortom, SV KoKo is een toonaangevende studentenvereniging die volop mogelijkheden biedt het maximale uit je studententijd te halen, de mooiste tijd van je leven!

Sport

Wie sport graag met het verenigingsleven wil combineren, is bij SV KoKo aan het juiste adres. SV KoKo biedt onder andere de mogelijkheden om te voetballen in het beste studentenvoetbalteam van Maastricht, deel te nemen aan een fantastische skireis of hard te lopen tijdens de Batavierenrace.  Daarnaast zijn leden van KoKo door het jaar heen aanwezig op verschillende studententoernooien, waarbij fanatiek wordt deelgenomen aan een potje hockey, voetbal, volleybal of een roeiwedstrijd. Bieden we de sport van jouw voorkeur niet aan? Geen probleem, het lidmaatschap van een studentensportvereniging is prima te combineren met je prachtige tijd bij SV KoKo!

Ontwikkeling & carrière

KoKo biedt tal van mogelijkheden om jezelf naast je studie te ontwikkelen. KoKo kent een grote diversiteit aan commissies die jouw CV een boost kunnen geven, zoals de financiële commissie, de acquisitie commissie of de ICT commissie. Daarnaast leer je in de feest- of barcommissie op een professioneel niveau organiseren en samenwerken. Tevens organiseert KoKo jaarlijks een Career Day en onderhouden wij nauwe banden met onze oudledenvereniging Idéfix, waarbij netwerken worden opgebouwd die gedurende je hele carrière van pas zullen komen.