Voorwoord door de Voorzitter

Van harte welkom in studentenstad Maastricht! Een prachtige stad, waar jij de komende jaren een mooie tijd gaat beleven. Je studententijd is namelijk volgens velen de mooiste tijd van je leven, iets wat ik inmiddels volledig kan beamen. Je studie is belangrijk, maar daarnaast is het even waardevol om nieuwe mensen te leren kennen, je vaardigheden te verbeteren en je op persoonlijk vlak verder te ontplooien. SV KoKo biedt je daartoe de beste mogelijkheden van Maastricht. Al sinds 1976 is KoKo niet meer weg te denken uit het Maastrichtse studentenleven. KoKo kenmerkt zich door openheid en gelijkwaardigheid en met haar 500 leden maakt dit een grote vereniging met een gevarieerde agenda. In één van KoKo’s vele commissies kun je je vaardigheden ontwikkelen door het organiseren van kleine activiteiten tot een festival voor heel Maastricht. In één van KoKo’s disputen maak je de vrienden van je leven, mensen met wie je in je studiejaren een geweldige tijd beleeft, maar zeker ook mensen aan wie je in de toekomst nog heel veel gaat hebben. Het behalen van je studiepunten is een belangrijke aangelegenheid, maar vergeet vooral niet dat de dingen die je naast je studie onderneemt in de toekomst net zo zwaar wegen. Nu je je studiekeuze hebt gemaakt is er eigenlijk nog maar één andere logische keuze om te maken: SV KoKo!

Michelle Ploum, Voorzitter SV KoKo

Voorwoord door de Commissaris INKY

Het is zover! De middelbare school is voorbij, je gaat op kamers, beginnen aan een nieuwe studie in een misschien wel heel onbekende stad. Het begin van de mooiste tijd van je leven, je studententijd! De komende jaren zal je ontdekken dat de kookkunsten van mama toch niet zo verkeerd waren, dat er toch ook veel meer lekkers is dan de afbaklasagne van de Aldi, dat een haring halen op de markt na een avond stappen terwijl de vogels al vrolijk fluiten helemaal geen uitzondering is, maar bovenal dat je kunt doen wat je zelf wil. Iedereen wil het beste uit zijn studentenleven halen en lid worden bij een studentenvereniging zal jou hier dan ook bij helpen. Maar eerst ga je uit je dak tijdens de INKOM, de beste start van je studententijd. Tijdens de INKOM is KoKo te herkennen aan de gele shirts. Heb je een vraag of wil je gewoon even rondkijken, spreek dan iemand in een geel shirt aan of kom langs op één van onze activiteiten!

Hester d’Engelbronner, Commissaris INKY der SV KoKo

De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Hogeschool Zuyd (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en SV KoKo werken samen om er een geweldige week van te maken en de nieuwe studenten kennis te laten maken met alles wat Maastricht te bieden heeft.